"We gaan van binnen naar buiten, zowel letterlijk als figuurlijk"

AandachtKracht volgt de seizoenen,

elk met zijn eigen thema. 

De herfst gaat overloslaten.

De winter over dromen en verdiepen.

De lente over opnieuw vormgeven.

En de zomer over oogsten en vieren!

Wat bied ik jou?

Graag bied ik jou een GRATIS en vrijblijvend telefonisch gesprek aan. Ik luister graag naar je, met oprechte aandacht. Hoe gaat het nu écht met je? Wat gaat er goed en wat kan er beter? Ik deel ook twee belangrijke tips met je, die mij hebben geholpen om gelukkiger en meer ontspannen te leven!

Daarnaast licht ik toe welke coachingsmogelijkheden ik aanbied, zoals het AandachtKracht traject of een losse sessie om bijvoorbeeld jouw kernwaarden te ontdekken!

De 2 routes

Route 1 ZELF:

Voel je dat je zélf weer verder kunt? Fantastisch! Ik wens je alle geluk van de wereld toe!

Route 2 SAMEN:

Voel je de behoefte aan iemand die met je meedenkt en je support geeft? En voel je dat wij een klik met elkaar hebben? Dan ben ik er graag voor jou en plannen we de vervolgstappen in.

AandachtKracht voor JOU

Durf voor jezelf te kiezen, het is jóuw leven! Sámen kunnen we ervoor zorgen dat jouw draagkracht toeneemt. Dat je loskomt uit de huidige situatie waarin je vast lijkt te zitten. Dat je stappen zet waardoor je meer ontspannen bent en gelukkiger!

Wil je weten hoe? Lees hieronder verder!

Hoe gaan we dit doen ?

We doen dit LIVE óf in een PERSOONLIJK TELEFONISCH COACHGESPREK. In overleg kiezen we voor de manier die het meest passend is bij jou en datgene waar jij in wilt groeien!

Voor een wandeling spreken we meestal af in Holten (goed bereikbaar via A1 en met OV / treinstation). De prachtige natuur van de Holterberg (Sallandse Heuvelrug) leent zich perfect voor een schitterende ontspannen wandeling! De combinatie van de natuur en bewegen zorgt ervoor dat je ontspant, dat je weer ruimte krijgt in je hoofd en dat je kunt opladen. Tijdens het lopen is er alle rust en ruimte voor jou en de vragen die naar boven komen. Ik heb de volledige tijd en aandacht voor jóuw verhaal!

Van mij mag je verwachten dat ik jou vragen zal stellen. Dat ik inspiratie met je deel. Dat ik je de voeding geef die je nodig hebt om je weer sterk en krachtig te voelen. Hierbij maak ik gebruik van de natuur als inspiratiebron voor jouw eigen ontwikkeling! Daarnaast gebruik ik inzichten uit de positieve psychologie, filosofie en persoonlijke ontwikkeling.
Zo werken we samen aan tastbare verandering en de doelen die jij zelf stelt! Gewoon van mens tot mens. Ik ben namelijk geen therapeut, maar wil wél dat je gezien en gehoord wordt! Vanzelfsprekend is jouw verhaal in vertrouwen bij mij.  

Inhoudelijk

Je kunt kiezen voor een losse coachingssessie, bijvoorbeeld om je kernwaarden te ontdekken. Daarnaast bied ik het uitgebreide AandachtKracht-traject aan. Dit bestaat uit 7 stappen, waarin ik een vergelijking maak met het planten van een zaadje, dat vervolgens wortel schiet, de juiste voeding krijgt, ruimte inneemt om te groeien en tot bloei komt! Hierbij kom je vanuit je comfortzone in je leerzone, en tenslotte de groeizone. En dat voelt lekker, want daarmee pak je de regie over jouw eigen leven!

We zullen samen onderzoeken waar jouw verlangen ligt en hoe je stappen kunt zetten om te bereiken wat jij wilt. We onderzoeken jouw gedachten en je leert hoe je daar invloed op hebt. We ontdekken jouw sterke kanten en jouw kernwaarden, zodat je de rest van je leven de juiste keuzes maakt. Samen zorgen we ervoor dat je de regie over je eigen leven terug krijgt. Je kunt weer vol energie stralen!

NIET geschikt voor je:

 • als je het allemaal wel prima vindt zoals het nu gaat in jouw leven
 • als je wilt graven in je verleden en therapeutische sessies nodig hebt van een psycholoog of psychiater

WEL geschikt voor je:

 • als je je draagkracht wilt vergroten
 • als je weet dat er méér in je zit, en je dat de ruimte wilt geven
 • als je zélf weer in het licht gezet wilt worden
 • als je tijd en energie in jezelf wilt steken en je wilt ontwikkelen
 • als je houdt van buiten zijn en open staat voor de lessen uit de natuur
 • als je samen met mij stappen wilt zetten naar een leuker en meer ontspannen leven!

Zo is het leven....

We hebben allemaal onze problemen en uitdagingen. Ook jij hebt waarschijnlijk het nodige meegemaakt. Zo is het leven. Het gaat er echter niet om wát we meemaken, maar hoe we omgaan met die dingen die we meemaken. In wat voor situatie je op dit moment ook zit, ik geloof erin dat je ALTIJD kunt groeien. Als je op dit moment een uitdaging hebt in jouw leven en ervoor durft te kiezen om zélf te groeien, dan komen er andere oplossingen naar je toe. Durf jij voor jezelf te kiezen?

Tijdsduur

Een los coachgesprek (bijv. kernwaarden ontdekken) duurt ongeveer 1½ uur.

Kies je voor het volledige AandachtKracht traject, dan bestaat dit uit:

 • 2x Coachingswandeling (1½ uur), waarvan de 1e incl. koffie of thee
 • 4x Coachgesprekken (min. 1 uur) telefonisch
 • Voorafgaand aan ieder gesprek een mail met aanvullende informatie, toegespitst op jouw persoonlijke situatie.
 • Samenvatting van de inzichten uit zowel de wandeling als de vervolggesprekken
 • Persoonlijke AandachtKracht post

Heb je zelf andere ideeën? Ik sta altijd open voor overleg en maatwerk!

Investering

Vrijblijvend oriënterend gesprek (telefonisch)                                 GRATIS

Telefonisch coachgesprek 1½ uur óf Coachingswandeling van 1½ uur vol AandachtKracht:  €95,- incl. btw

Het volledige AandachtKracht traject:                                             €345,- incl.btw

Betaling

Betalen kan via een factuur, of lekker makkelijk via een tikkie.

De zorgverzekering vergoedt deze investering niet.

START met een (gratis) AandachtKracht gesprek

Ik kijk ernaar uit om je te spreken!
Annemieke Beukenkamp