AandachtKracht

Ervaring & achtergrond

Ik heb veel affiniteit met het onderwijs, waarin ik 25 jaar werkzaam ben geweest als leerkracht. In het speciaal onderwijs heb ik kinderen met de meest uiteenlopende diagnoses en hun ouders mogen begeleiden. Daarnaast heb ik gewerkt met jongeren en alle daarbij voorkomende problematieken. Zorgdragen voor veiligheid en vertrouwen, gezien worden, en aandacht voor de unieke talenten bleek keer op keer de basis te zijn om ontwikkeling in gang te zetten!

 

Door vrijwilligerswerk heb ik ook de nodige ervaring opgedaan, o.a. bij de Kinder- en Jeugdtelefoon, in de palliatieve thuiszorg, in de vluchtelingenopvang, ondersteuning op de basisschool van onze kinderen, en met huiswerkbegeleiding bij Syrische gezinnen.

Ik ben auteur van het kinderboek “Vrij zijn, door de ogen van een Nederlands en een Syrisch meisje” en ik heb naar aanleiding hiervan lezingen mogen geven en gastlessen op scholen over het thema vrijheid.

Opleidingen

Ik heb PABO en pedagogiek als achtergrond, en daarnaast heb ik vele onderwijs gerelateerde bijscholingen gevolgd. In 2017 en 2018 heb ik deelgenomen aan de jaaropleiding van 365 dagen succesvol, waar ik mijn coachskills heb mogen ontdekken en tot bloei laten komen. Sindsdien ben ik daar werkzaam als coach en mag ik mensen van dichtbij begeleiden in hun groeiproces op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.  Ik ben ook werkzaam geweest bij Sluis NLP Instituut en tevens volg ik met veel enthousiasme de opleiding tot dialoogcoach. Tenslotte ben ik mij momenteel aan het bijscholen op het gebied van coaching bij rouw.

"Ik wil dat mensen écht gezien worden!"

Ik wil mensen inspireren om aandacht aan zichzelf te geven, zodat ze stralend en krachtig kunnen zijn wie ze willen zijn! Zodat die aandacht ook weer kunnen doorgeven aan de mensen om zich heen. Door het delen van aandacht kunnen we het leven mooier maken en er volop van genieten! Ik wens je toe dat je de rust en ruimte neemt om je te ontwikkelen en uit te groeien tot je eigen stralende en krachtige persoonlijkheid! Met Krachtige Aandachtsgroet,
Annemieke Beukenkamp