AandachtKracht

Wat anderen over mij zeggen

Thijs Unij
Annemieke zette mij aan het denken over welke koers ik wil varen en wat ik écht het belangrijkste vind in mijn leven. Dit kwam door sterke vragen dankzij haar luisterend oor en prettige inlevingsvermogen. Door haar liefdevolle begeleiding voelde ik mij snel op mijn gemak bij haar.
Klik Hier
Matthijs Luitjes
"Heel erg bedankt voor dit waardevolle, loepzuivere gesprek. Je hebt me oprecht geholpen en daar ben ik je zeer dankbaar voor. Eindelijk een coach die écht luistert, een verademing!”
Klik Hier
Anoniem
Liefdevolle, betrokken duizendpoot, die je op prettige eigen wijze bij de les houdt. Waardoor je tot je maximale bloei mag komen!
Klik Hier
Jessica Slotman
Wat ik heel fijn vind, is dat ze mij zelf laat nadenken over mijn antwoorden. Doordat Annemieke op een positieve wijze en met stimulerende vragen input geeft om stapjes te maken, maar vooral om door te blijven stappen. Ook als ik het even helemaal niet meer wist. Mede dankzij Annemieke haar coaching ben ik onder mijn hunebed vandaan gekropen.
Klik Hier
Martijn van Ulft
Annemieke is een vriendelijk, zachtaardig persoon. Ze is helpend en geeft vaak dingen aan waar je echt iets mee kunt. Ze is als geen ander in staat om jezelf te laten spiegelen!
Klik Hier
M. M.
Ze kon zo precies op tijd de juiste dingen zeggen! Soms als stille getuige en dan weer in één keer raak...
Klik Hier
D. H.
Annemieke wil dat mensen écht gezien worden en de waardering krijgen die ze waard zijn!
Klik Hier
Paul Kater
Ze heeft veel kennis en kunde! Annemieke is er voor je als je daarom vraagt en stuurt bij als je dreigt te ontsporen!
Klik Hier
Previous
Next